Leivonnaiset ja muut tuotteet Kemijärveltä

Yhteystiedot

Leipomostamme löydät monipuolisen valikoiman korkealaatuisia tuotteita. Nouda leivonnaiset kahvipöytään, täytekakut juhliin, ruokaleivät ja muut suolaiset herkutteluun ja raakapakasteet jemmaan.

Leipomon yhteydessä toimivasta kahvilastamme saat tuotteet jo aamusta klo 08.00 alkaen.

Kahvipöytään

Tilaa meiltä kahvipöytään kuivakakut, leivokset, munkit, pikkuleivät, vehnäpullat, wienerit ja muut makeat. Kaikki leivonnaiset valmistetaan vain parhaista saatavilla olevista raaka-aineista vuosien tuomalla kokemuksella ja syvällä ammattitaidolla.

Täytekakut

Valmistamme täytekakut arkeen ja juhlaan. Merkkipäiville, kastetilaisuuksiin, yritystapahtumiin – hae meiltä herkulliset täytekakut kruunaamaan juhlahetket.

Ruokaleivät

Leivomme ruokaleipiä useampaa eri sorttia. Leipomostamme löytyy aivan varmasti jokaiseen makuun sopivaa leipää, piditpä sitten tummasta tai vaaleasta leivästä. Leipiämme löydät myös seudun kauppojen valikoimista.

Gluteenittomien tuotteiden valmistus aloitetaan kevään 2023 aikana ja siitä päivytyksiä löytyy aina "tuoreena" facebooksivuilta facebook.com/kiuaspulla.

Tervetuloa noutamaan herkkuja – tai tilaa ne toimituksella

Kemijärvellä sijaitseva Kiuaspulla valmistaa leivonnaiset, kakut ja leivät laadusta tinkimättömällä asenteella ja vain parhaita raaka-aineita käyttäen. Tule käymään uusissa toimitiloissamme. Tiloissa toimii myäs kahvilamme, jossa tuotteita myynnissä suoraan tiskiltä ja vitriineistä. Varaa täsmätuotteet etukäteen yhteydenottolomakkeella tai soita puh. 040 680 6286. Toimitamme tuotteitamme myös lähikuntiin. . Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Tuoteluettelo; tallenna koneellesi tai avaa suoraan käyttöösi. Pidätämme oikeuden muutoksiin tuoteluettelossa.

Yhteydenottolomake

Kysy lisää tuotteista tai anna palautetta. Palaamme asiaan mahdollisimman pian.

*Pakolliset kentät

Minulle saa jatkossa lähettää tarjouksia ja informaatiota.